Systemer og løsninger

Regnskapsprogrammer

Det har nå kommet flere regnskapsprogrammer på markedet der firma og regnskapskontor kan samarbeide, og også fordele arbeidsoppgaver etter hva firmaet ønsker (og hva regnskapsføreren anbefaler).

Man utvider lisensen med moduler etter hva man trenger til firmaets regnskap, og supplerer med apper (disse er oftest gratis) på smarttelefon/nettbrett for å gjøre håndtering av bilag enklere. Ta kontakt om du har spørsmål knyttet til valg av systemer, eller nærmere spørsmål knyttet til de enkelte systemene.

Pålogging

Benytter du allerede regnskapsprogram fra Visma eAccounting eller Fiken, kan du logge inn her.

Klikk for å lese mer om de ulike alternativene

Tripletex eies av Visma og er egnet til små, mellomstore og større selskaper. Vi bruker Tripletex til vår regnskapsførsel

Programmet er logisk bygd opp, og har mange tilpasningsmuligheter for de enkelte selskaper. Her finner du mange funksjoner som gjør ikke bare regnskapsjobben, men også planleggingsjobben enklere.

Kan nevne prosjekt, viderefakturering av varer på faktura fra leverandør. God oversikt over bokførte og ikke bokførte bilag, god oversikt over remittering. Timeregistering fordelt på prosjekt, kan både brukes til viderefakturering og selvsagt lønnskjøring.

Sjekk priser hos Tripletex

Dette regnskapsprogrammet kan benyttes til de fleste bransjer.

Her har vi mulighet til å samarbeide «oppi skyen» – ved at du som kunde gjør det du kan, og så gjør jeg resten!

Kunden må selv eie lisens her, men kan velge at fakturering går via regnskapsbyrået. Dette blir da ordnet fra kontoret når avtalen mellom oss og kunden er på plass.

Gå til Visma sine priser

Dette regnskapsprogrammet kan benyttes til de fleste bransjer. Her har vi mulighet til å samarbeide «oppi skyen» – ved at du som kunde gjør det du kan, og så gjør jeg resten!

Kunden må selv eie lisens her, og må gi tilgang til oss når oppdragsavtalen er på plass.

Se Fiken sine priser her

Conta Faktura er kjent for mange, men hos meg bruker de fleste faktureringsmulighetene i Visma eAccounting, Fiken og Tripletex. Nå har derimot Conta kommet med ny modul – nemlig Regnskap!

Conta Regnskap er et enkelt regnskapsprogram for små regnskap. Conta tilbyr ikke lønn, årsregnskap eller skattepapirer – dette vil da jeg kunne bidra med. 

Se oversikt over priser her

TAXItotal er et komplett regnskapsprogram rettet mot drosjenæringen. For kunder som ønsker et nettbasert regnskapssystem bruker vi TAXItotal til å laste ned skiftlapper elektronisk her på kontoret mens resten av regnskapet føres på Tripletex, Fiken eller Visma (etter kundens ønske) for å kunne ha et mest mulig elektronisk/papirløst regnskap.

Har løyvehaver egen TAXItotal-lisens kan databasen sendes til oss slik at vi kan kontrollere/føre regnskap og sende oppdatert database i retur.

TAXItotal hjemmeside

For kunder som driver primærnæring har jeg mulighet til tilpasse kontoplan, avdeling og prosjekt i Tripletex, Visma eAccounting og Fiken.

For bedrifter som de andre programmene blir for enkle for har jeg regnskapsprogrammet Agro.

Jeg er også kjent i Duett dersom du som driver allerede har dette programmet og vil ha det med videre.